Cookies & Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik DanPanel ApS

- Senest opdateret 08.01.2020

 

Cookie- og privatlivspolitikken forklarer, hvordan DanPanel ApS behandler personoplysninger:

1. Indledning:

Den 25. maj 2018 trådte en ny persondata lov i kraft bedre kendt som GDPR (General Data Protection Regulation). Denne privatlivspolitik er gældende med øjeblikkelig virkning.

2. Dataansvarlig:

DanPanel ApS er dataansvarlig, og vi sørger for at behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med persondataloven. DanPanel ApS har udpeget en databeskyttelsesrådgiver.

DanPanel ApS
Farverland 6, 1.sal
2600 Glostrup
Danmark
CVR nr.: 38362925

info@danpanel.dk
+45 32 22 32 03

Du kan også kontakte os via brev. Registreringen skal være skriftlig og indeholde informationer om dit fulde navn, adresse og telefonnummer.

3. Persondatakategorier:

De kategorier vi behandler data ud fra er personlige oplysninger, virksomhedsoplysninger og digitale tjenester. Du giver din accept til behandling af disse gennem samtykke. Følgende persondata indsamles om dig:

• Navn
• Adresse
• CPR-nummer, reg. Og konto nr. – bruges internt til identificering af den enkelte person samt udbetaling af løn.
• E-mail og telefonnummer.
• Der er dog også særskilte forløb, hvor vi også behandler helbredsmæssige oplysninger eller oplysninger om medlemskab af fagforening.
• CV (vedhæftes krypteret i vores interne crm system).
• Der kan forekomme resultater i forbindelse med tests.
• De registrerede oplysninger vil blive benyttet til at tilbyde dig services og ydelser som tilbydes i DanPanels gennem sine samarbejdspartner, såsom anvise dig vikariater og/eller faste stillinger.

Oplysningerne kan således blive videregivet til vores potentielle kunder til brug for vurdering af om der er et match på dine kvalifikationer og kundens behov og ønsker. Dette sker i henhold til den opgave / det forløb, som du har aftalt med DanPanel ApS.

Oplysningerne gemmes som udgangspunkt i 6 måneder. Oplysninger til brug for DanPanel ApS regnskabsrevision gemmes i 5 regnskabsår.

4. Datakilder:

Når du anvender vores hjemmeside/medlemsportal og løsninger indsamles følgende personoplysninger, informationer, og adfærden på danpanel.dk. Dette er nødvendigt da vi tilstræber os efter at yde en service ved at imødekomme dine behov. Ydermere er det for at forbedre vores side og opretholde aftalen mellem kunde og DanPanel ApS, både juridisk, legitimt og grundet forpligtelser.  

For at fastlægge hvem, der besøger vores hjemmeside, samt genkende brugere fra besøg til besøg, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi et bedre kendskab til vores brugere, og på den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, så det passer til dine og øvrige brugeres interesser, samt muligheden for at vise vores brugere mere relevant indhold og markedsføringsmateriale.


5. Din sikkerhed:

Hos DanPanel arbejder vi fortroligt for at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret eller ulovlig behandling af personoplysninger og mod tab, ændring, ulovlig tilintetgørelse eller adgang til personoplysninger, jf. de sikkerhedskrav, som fremgår af "Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) nr. 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger.

6. Hvorfor vi anvender dine personlige-/virksomhedsoplysninger:

DanPanel ApS anvender ovenforstående oplysninger for sikkerhedsundersøgelse – vurdering. Det er for at identificere og undgå sikkerhedsbrist. Ydermere anvendes oplysninger til verificering af bl.a. de angivne oplysninger.

7. Markedsføring:

DanPanel ApS anvender personoplysninger til at segmentere, målrette, tilbyde og forbedre vores markedsføring, så du eksponeres for tilbud/produkter, som du kunne have interesse i. I forlængelse af dette anvendes oplysningerne baseret på produkttype, målgruppe, demografi med henblik på SoMe markedsføring på bl.a. Facebook og Google for målrettet markedsføring.

8. Dine rettigheder:

• Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig
• Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig
• Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.
• Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

 

9. Hvem deler vi oplysningerne med?

Vi kan altid udveksle dine oplysninger med virksomheder, myndigheder og organisationer, som du har givet os samtykke til, så længe samtykket består.

10. Cookies:

Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Cookies er små tekstfiler, som bliver lagret på din computer, når du besøger en hjemmeside. Cookies har forskellige funktioner, som forbedrer din oplevelse på vores hjemmesider og giver os statistik om brugen af hjemmesiden. Når du besøger vores hjemmesider, bliver du informeret om, hvad vi bruger cookies til. Du får også mulighed for at give dit samtykke til, at vi bruger cookies til at lagre og hente data i fx din mobil eller computer. De fleste browsere giver dig mulighed for at blokere cookies.

Har du givet samtykke til markedsføring, men ønsker du ikke længere, at vi kontakter dig med direkte markedsføring af vores produkter og tjenester via telefon, sms eller e-mail, kan du ændre dit samtykke ved at sende en mail til: info@danpanel.dk


Tak for din tillid.
Med venlig hilsen
DanPanel ApS